If it's a diamond, it should be a Rock

UITNODIGING Presentatie juwelenlijn Rocks on a Rope by Claudia Lynsvelt op 6 november Salon Waldorf Amsterdam

23 OKTOBER 2014, AMSTERDAM, THE NETHERLANDS
Samenvatting
Ontwerpster Claudia Lynsvelt presenteert op donderdag 6 november tussen 12.00 en 18.00 uur haar juwelencollectie Rocks on a Rope. U bent van harte uitgenodigd om deze collectie te komen bewonderen. De lancering van haar nieuwe avontuur, met internationale potentie, zal plaatsvinden bij Salon Waldorf aan de Keizersgracht 174 te Amsterdam.

De juwelencollectie Rocks on a Rope by Claudia Lynsvelt, staat voor kleine, echte diamantjes aan een oersterk maar ragfijn draad, waaraan de diamantjes in verschillende samenstellingen zijn verwerkt tot ring, armband, ketting of oorbellen. Het meest spannende ontwerp is een zogenaamde backlace, een juweel  met 7.00 karaat aan diamanten, dat de natuurlijke vrouwelijke schoonheid benadrukt, als ze kleding draagt waarbij de rug onbedekt is. 

U bent van harte uitgenodigd om deze juwelencollectie te komen bewonderen. Informeert u ons svp via wencke@salonwaldorf.com of u in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn op 6 november? Mocht u verhinderd zijn en toch graag de collectie bewonderen dan vernemen wij dat ook graag.

Citaten
"Mijn avontuur is nu klaar voor lancering. Als ontwerpster wil ik dat mijn juwelen, van de Rocks on a Rope collectie de schoonheid en de kracht van de vrouw zelf versterken. If it's a diamond it should be a rock " Claudia Lynsvelt
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF